суботу, 14 жовтня 2017 р.

Майбутні журналісти, студенти ХНЕУ ім. С. Кузнеця, ознайомились зі специфікою роботи рятувальників

Формування компетентного фахівця  одна з головних переваг навчання в Харківському національному університеті імені Семена Кузнеця.

Навчальний процес на кафедрі управління соціальними комунікаціями побудований таким чином, щоб студенти мали можливість закріплювати на реальній практиці надбані теоретичні знання.




Інтерв'ю  як один з головних професійних інструментів журналіста, застосували студенти кафедри управління соціальними ХНЕУ ім. С. Кузнеця під час ознайомчої екскурсії в Головному управлінні ДСНС України у Харківській області.



Дмитро Завірюха, керівник 9-ої пожежно-рятувальної частини, не тільки розповів студентам кафедри управління соціальними комунікаціями ХНЕУ ім. С.Кузнеця про техніку і обладнання свого підрозділу, а й надав можливість студентам випробувати спорядження рятувальників на практиці.


Всі фото: https://photos.app.goo.gl/46iUQRxWD170EKGm2

Харківський національний університет ім. С.Кузнеця: http://www.hneu.edu.ua/articles/profile/2579


Головне управління ДСНС України у Харківській області: http://kharkiv.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/8178.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

СТУДЕНТИ ЗНАЙОМЛЯТЬ АБІТУРІЄНТІВ З МАЙБУТНЬОЮ ПРОФЕСІЄЮ: «ЖУРНАЛІСТИКА», «РЕКЛАМА і ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ», «МЕДІА-КОМУНІКАЦІЇ»

Д ев'ятого грудня 2017 року в аудиторії А-4 головного корпусу ХНЕУ ім. С. Кузнеця пройшла відкрита лекція з реклами та PR для абітуріє...