неділя, 23 жовтня 2016 р.

Проект про місцевий колорит «Харківський трельяж» (м. Харків)

     Проект «Харківський трельяж» створювався Харківським історичним музеєм імені М. Ф. Сумцова спільно з Муніципальною галереєю, Обласним організаційно-методичним центром культури і мистецтва, ГО «Харківська платформа розвитку культури і туризму», організацією Ukranian Fashion Educational Group і за підтримки «Goete institut».
В рамках проекту, який проходить з 20 жовтня по 4 листопада, відбудуться виставки, лекції та обговорення.
Предметом дискурсу в Харкові є мода і мультикультурність.

  20 жовтня відбулось відкриття кураторської виставки Марини Лосєвої «ViTRiNA 21Х» у скляній прибудові Харківського історичного музею. В експозиції було представлено ряд робіт сучасних харківських дизайнерів, чиї імена добре відомі як в рідному місті, так і в Україні, серед них – Наталя Ніконова, Ольга Чурилова, Дмитро Захаревський, Офелія Єршова

     26 жовтня о 17.00 годині в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62) відбудеться лекція «Культура і субкультура в фешн-просторі» (лектор – теоретик моди, фешн-консультант, практикуючий стиліст Марина Лосєва).

1 коментар:

СТУДЕНТИ ЗНАЙОМЛЯТЬ АБІТУРІЄНТІВ З МАЙБУТНЬОЮ ПРОФЕСІЄЮ: «ЖУРНАЛІСТИКА», «РЕКЛАМА і ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ», «МЕДІА-КОМУНІКАЦІЇ»

Д ев'ятого грудня 2017 року в аудиторії А-4 головного корпусу ХНЕУ ім. С. Кузнеця пройшла відкрита лекція з реклами та PR для абітуріє...