середа, 30 березня 2016 р.

Відбувся майстер-клас з кореспондентом "Радіо Свобода" Володимиром Носковим

29 березня 2016 року пройшов майстер-клас з кореспондентом "Радіо Свобода" Володимиром Носковим зі студентами спеціальності "Реклама та Зв’язки з громадськістю" та викладачами. В рамках майстер-класа Володимиру вдалося створити творчу, відкриту та дружню атмосферу. Легко та водночас повно майстер висвітлив феномен сучасних мультимедіа, що полягає в одночасному використанні багатьох платформ для інформування аудиторії.

майстер-клас радіо
Майстер-клас с Володимиром Носковим

Володимир Носков побудував цікавий діалог зі студентами, в ході якого йшов обмін ідей з реалізації майбутніх студенських проектів. Пан Володимир розповів  про принципи та продемонстрував  приклади створення подкастів, зазначив особистісні та професійні якості, над якими треба працювати та вдосконалювати майбутнім журналістам, рекламістам.  

Володимир Носков у ХНЕУ імені С.Кузнеця

Подібні зустрічі надихають та є поштовхом для нових проектів. Щиро дякуємо Володимиру за цікавий майстер-клас, чекаємо на нову зустріч.


Немає коментарів:

Дописати коментар

СТУДЕНТИ ЗНАЙОМЛЯТЬ АБІТУРІЄНТІВ З МАЙБУТНЬОЮ ПРОФЕСІЄЮ: «ЖУРНАЛІСТИКА», «РЕКЛАМА і ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ», «МЕДІА-КОМУНІКАЦІЇ»

Д ев'ятого грудня 2017 року в аудиторії А-4 головного корпусу ХНЕУ ім. С. Кузнеця пройшла відкрита лекція з реклами та PR для абітуріє...